УЧНІ ПОБАЧИЛИ, ЯК ПРАЦЮЄ ЛІСГОСП

11 жовтня учні 3-А класу вкотре зустрілись зі співробітниками ДП «Городнянське лісове господарство». Дружити з лісівниками юні любителі природи почали ще минулого року, коли разом із учителькою Тетяною Висоцькою побували у зимовому лісі. Тоді діти ознайомилися з особливостями вирощування новорічних ялинок, побували на годівницях диких тварин й помилувалися вольєрними тваринами в одному з приватних мисливських господарств.

Нова зустріч розпочалася з цікавої бесіди з головним лісничим господарства Максимом Левковичем, який розповів дітям про вирощування лісів, а також показав сховище, в якому зберігається насіння дерев.

Другим пунктом лісової екскурсії став розсадник екзотичних та декоративних рослин Городнянського лісгоспу. Тут вирощують саджанці 18 хвойних та 19 листяних декоративних рослин, якими лісівники прикрашають парки, сквери, зелені зони, подвір’я шкіл та інших громадських місць. Учні побачили рослини, зібрані лісівниками практично з усього світу й адаптовані до наших умов.

Одним з найцікавіших об’єктів екскурсії став для дітей нижній склад лісгоспу. На вході їм видали захисні каски й показали різні етапи виробництва пиломатеріалів на підприємстві. Учні із задоволенням подивилися на роботу різних пиляльних верстатів, побачили роботу величезного балкового крана та завантаження транспорту.

Завершилась екскурсія лісгоспом побажанням від дітей:

  • Візьміть нас садити ліс! – попросили вони. Лісівники запевнили своїх юних друзів обов’язково запросити на ділянку.

 

За інформацією ДП «Городнянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства