Учнівські лісництва Чернігівщини на обласному етапі Всеукраїнського зльоту

В обласному етапі зльоту згідно зі спільним наказом управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації та обласного управління лісового та мисливського господарства від 21 лютого 2018 року «Про проведення обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів», а також згідно з планом роботи комунального закладу «Чернігівська обласна станція юних натуралістів» взяли участь десять команд учнівських лісництв з усієї Чернігівщини.

З метою активізації участі учнівської молоді у природоохоронній та дослідно-експериментальній роботі в галузі лісового господарства, збереження біологічного різноманіття лісових екосистем 22 травня цього року відбувся обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. У ньому взяли участь команди учнівських лісництв загальноосвітніх навчальних закладів Бобровицького, Борзнянського, Ніжинського, Корюківського, Новгород-Сіверського, Семенівського, Сновського, Прилуцького, Чернігівського районів та Остерської об’єднаної територіальної громади Козелецького району.

Оберігаючи ліси, всі учнівські лісництва сміливо досліджували їхнє майбутнє, глибоко вивчаючи фауну і флору зелених масивів Сіверського краю та беручи активну участь у всіх акціях лісовідновлення, висаджування молодих лісів.

Під час обласного етапу зльоту юні лісівники також ділилися досвідом практичної природоохоронної та експериментально-дослідницької роботи в галузі лісового господарства. Брали участь у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт, а також продовжили закладку в дендрарії обласної станції юних натуралістів «Куточок зеленого майбутнього» із декоративних рослин, вирощених у розсадниках учнівських лісництв.

І ось нарешті підведено підсумки цього захоплюючого для юних лісівників обласного етапу конкурсу. За результатами суддівського рішення перше місце зайняла команда Лісовосорочинської загальноосвітньої школи I-III ступеня Прилуцької районної ради. Команда Світанківського учнівського лісництва разом із командою Холминського учнівського лісництва розділили друге місце. А почесне третє місце посіли команди учнівських лісництв Остерської гімназії Остерської міської ради та Добрянської загальноосвітньої школи I-III ступенів Ріпкинської районної ради.

Переможець обласного етапу Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв, а саме команда Лісовосорочинської загальноосвітньої школи I-III ступеня Прилуцької районної ради, візьме участь у Всеукраїнському зльоті учнівських лісництв, який відбудеться у вересні цього року в Сумах.

Побажаймо ж юним лісівникам Лісовосорочинської загальноосвітньої школи I-III ступеня перемоги і на Всеукраїнському зльоті!

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Травень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства