В СЕМЕНІВСЬКОМУ РАЙОНІ ПРОЙШЛА ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ “МАЙБУТНЄ ЛІСУ У ТВОЇХ РУКАХ” В ЯКІЙ ВЗЯЛИ УЧАСТЬ УЧНІВСЬКА МОЛОДЬ, МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ ТА ГРОМАДСЬКІСТЬ РАЙОНУ. НАВІТЬ ПОЛІЦЕЙСЬКІ ПОСАДИЛИ СВОЄ ДЕРЕВО

Вже доброю традицією стало проведення кожної весни  акції «Майбутнє лісу у твоїх руках», організаторами якої є Державне агентство лісових ресурсів України, Товариство лісівників України, обласні і місцеві державні підприємства лісового господарства за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Мета акції – залучити шкільну молодь до створення та відновлення лісових насаджень, щоб виховати бережливе ставлення до лісу. Також лісівники прагнуть надати широкого громадського резонансу проблемі збереження лісових насаджень та формуванню позитивного іміджу роботи працівників лісу.

Участь в акції взяли  вихованці учнівського лісництва та учні Семенівської школи №1,  представники Семенівської міської ради та громадських організацій Семенівського району,  а саме: Семенівської районної Спілки Ветеранів Афганістану, громадської організації «Спілка жінок Семенівщини», Семенівської районної спілки воїнів – учасників АТО, Семенівського відділення поліції, відділу прикордонної служби «Семенівка»  та журналістів газети  «Життя Семенівщини».

Головний лісничий ДП«Семенівський лісгосп» Ігор Шпак розповів про роботу лісівників по лісовідновленню насаджень, ознайомив з технологією створення лісових культур.  Потім всі учасники  акції взялись власноруч садити ліс  на ділянці Машівського лісництва.

Деякі учасники  вперше в житті побачили меч Колесова і мов рицарі   опановували  цю благородну лісівничу «зброю» .

Можна довго говорити про роль лісу в житті людини –  екологічну, економічну, соціальну,  та лише від бережного, дбайливого, розумного ставлення кожного з нас залежить майбутнє лісу.

 

За інформацією ДП «Семенівське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства