Вадиму Фесюну – 45!

16 серпня своє 45-річчя відзначає перший заступник начальника, головний лісничий Північного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства Вадим Фесюн.

Вадим Михайлович народився у Мені в 1978 році. Батьки змалечку плекали в ньому почуття патріотизму та любові до рідного краю, його героїчного минулого. Юного хлопця надихав приклад славних прадідів. Вони походили з Киселівки – селі на Менщині, що має козацьку історію.

У 2000 році Вадим Фесюн закінчив Національний аграрний університет за спеціальністю «Лісове господарство», здобувши фах інженера лісового господарства.

Трудову діяльність розпочав помічником лісничого Чернігівського лісництва ДП «Чернігівське лісове господарство». Згодом працював лісничим Чернігівського лісництва, головним лісничим ДП «Чернігівське лісове господарство», начальником відділу, заступником начальника, головним лісничим Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства. Загальний стаж роботи в галузі – 27 років.

На нинішню посаду Вадима Фесюна призначили у січні 2023 року. Відтоді він опікується великим лісовим господарством Чернігівщини та Сумщини, яке займає понад 700 тисяч гектарів. Серед лісівників керівник користується заслуженим авторитетом і повагою. За сумлінну працю, організаторський хист, високий рівень професійності Вадим Михайлович відзначений нагрудним знаком «Відмінник лісового господарства України», «За Х років бездоганної служби в державній лісовій охороні», Подяками Голови Держагентства лісових ресурсів України, Почесною грамотою Держагентства лісових ресурсів України.

Разом з дружиною Оленою він створив прекрасну родину, має трьох чудових дітей – доньку Софію та синів Андрія та Кирила. Ними батько дуже пишається. Зокрема Андрій служить у Збройних силах України і захищає Вітчизну. Кирило ж є голкіпером футбольного клубу «Колос» (Ковалівка) Української прем’єр-ліги.

Лісівники Чернігівщини та Сумщини, друзі та колеги щиро вітають Вадима Михайловича з днем народження і бажають енергії та сил впевнено йти вперед, а також вагомих трудових досягнень.

Колеги та друзі

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства