Відбулось перше засідання Громадської ради при Чернігівському ОУЛМГ

1 березня 2019 року відбулися установчі збори для формування нового складу Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Присутніми на установчих зборах були представники інститутів громадянського суспільства, які зареєструвалися як учасники установчих зборів на підставі затвердженого Ініціативною групою списку кандидатів до нового складу громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства в кількості 9 осіб з 11 та представники ініціативної групи Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства, а саме заступник начальника управління Жук О.В., заступник начальника управління Єленич В.Д., начальник відділу лісового господарства Марахонько О.І., головний спеціаліст-юрисконсульт Темнюк О.В.

Одноголосно представники інститутів громадянського суспільства обрали головуючим установчих зборів голову ініціативної групи Жука О.В., секретарем – головного спеціаліста-юрисконсульта Темнюк О.В., в лічильну комісію – Потоцьку С.О. та Рудя О.Ф.

Шляхом відкритого голосування було обрано склад Громадської ради при Чернігівському обласному управлінні лісового та мисливського господарства в кількості 11 осіб.

Проголосований на установчих зборах персональний склад Громадської ради, відповідно до законодавства, буде поданий на затвердження Чернігівському обласному управлінню лісового та мисливського господарства та оприлюднений на офіційному веб-сайті управління.

 

За інформацією Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства