Вітання з берегів Десни

Олександр Іванович Зінченко 20 липня зустрічає своє повнозерне шосте десятиліття. Зустрічає із вдячною пам’яттю про Чернігівщину, бо в 2019-2020 роках він очолював Чернігівське обласне управління лісового та мисливського господарства. Чернігівські лісівники запам’ятали його як талановитого організатора, висококваліфікованого спеціаліста, чуйного керівника.

 

Олександр Іванович Зінченко закінчив Українську сільськогосподарську академію за фахом «Інженер лісового господарства». Працював на різних посадах, пов’язаних з вирощуванням і доглядом за українськими лісами і на Чернігівщині, і на Сумщині, і на Харківщині.

А коли в 2006 році Указом Президента України Віктора Ющенка почали створення Національних природних парків, Олександра Івановича призначили директором Національного природного парку «Гетьманський» біля Тростянця на Сумщині.

У ті ж роки за ініціативи Героя Соціалістичної праці і Героя України Олександра Григоровича Боровика було створено і Мезинський Національний природний парк. Олександр Іванович і Олександр Григорович часто зустрічалися, щоб поділитися досвідом, намірами щодо розвитку національно-природних парків – цієї слави і краси України…

І ось уже шістдесят. І на Чернігівщині, і на Сумщині, звідки родом Олександр Іванович, колеги та друзі його добре пам’ятають і шанують, бо він один із справжніх творців слави і краси України – її національних природних парків. Відомий фотохудожник, заслужений діяч мистецтв України, лауреат Шевченківської премії, автор серії фотоальбомів про Національні парки України Василь Пилипюк говорив так само.

Чернігівські лісівники та колеги з Мезинського та Ічнянського національних парків сердечно і щиро вітають Олександра Івановича Зінченка з повноколосим шістдесятиліттям!

Бажаємо доброго здоров’я, творчої наснаги на довгі-довгі роки та запрошуємо відвідати чернігівські ліси, очолюваний донедавна колектив Чернігівського ОУЛМГ. Тут Вам будуть щиро раді.

З роси і води Вам, Олександре Івановичу, на довгі роки!

 

Колеги та друзі

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства