Визначили чіткі орієнтири

У трудовому колективі державного підприємства «Прилуцьке лісове господарство» 11 лютого відбулася звітно-виборна профспілкова конференція. На ній розглядалися питання виконання двосторонніх зобов’язань по колективному договору між адміністрацією підприємства та профспілковою організацією, а також проєкт колективного договору на 2021-2025 роки. Звітували не лише про діяльність профспілки та використання профспілкових коштів, а й обрали профспілковий комітет та його голову, затвердили кошторис профспілки на поточний рік.

У роботі звітно-виборної конференції взяли участь 26 делегатів – членів профспілки від цехових підрозділів підприємства, а  також голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич та заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук.

Делегати конференції уважно заслухали звіт голови профспілкового комітету Олександра Болобана про діяльність профспілки протягом 2016-2020 років, а також інформацію директора підприємства Валентина Сурая щодо трудових здобутків підприємства.

Заступник голови профспілки Василь  Христюк ознайомив делегатів з проєктом колективного договору. Всі питання цього договору делегати активно обговорили, внесли низку пропозицій.

Перед делегатами конференції виступив заступник начальника Чернігівського ОУЛМГ Олександр Жук. Він детально ознайомив присутніх зі станом справ у лісовій галузі, а також в лісогосподарських підприємствах Чернігівського ОУЛМГ.

Голова обкому профспілки працівників лісового господарства Наталія Кудласевич проінформувала делегатів  про роботу профспілок в підприємствах лісової галузі і діяльність обласної організації, а також поділилася планами діяльності профспілок на нинішній рік.

На завершення конференції директор підприємства Валентин Сурай оголосив підсумки трудового суперництва серед підрозділів лісгоспу. Призові місця посіли колективи Кам’янського, Ічнянського і Жадьківського лісництв.

Визначено й  кращих за професією. Переможців відзначено грошовими преміями.

Директор держпідприємства подякував трудовому колективу, який на конференції представляли делегати, за результативну роботу.

 

Аліна Майборода,

інженер лісових культур ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Фото автора

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства