Воїни-афганці – зразок мужності і відваги

15 лютого в Україні відзначається День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який у цьому році співпадає з 30-річчям виведення військ СРСР з Афганістану.

З кожним роком історія віддаляє нас від тих вогняних років афганської війни. Але час непідвладний викреслити з пам’яті людської приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які продемонстрували тисячі синів і дочок України.

У цей день трудовий колектив ДП «Прилуцький лісгосп» привітав учасників бойових дій на території Афганістану, які працюють і досі  на підприємстві. А це, зокрема, майстри лісу із Кам’янського лісництва Олександр Олександрович Дубінський, Жадьківського лісництва Михайло Миколайович Нагрій, Сокиринського лісництва Володимир Леонідович Бибик, верстатник деревообробних верстатів    Ічнянського нижнього складу Микола Іванович Терещенко.

– Ви завжди для всіх були і є прикладом мужності, відваги, зразком людей, для яких обов`язок – не просто слово, а норма поведінки, зміст життя. Ви, воїни-афганці, – народ стійкий, мудрий і добросовісний. Сьогодні, коли в Україні дуже складна ситуація, вашого досвіду, мудрості потребує, як ніколи, наша країна. З глибокою шаною згадуємо всіх, хто загинув під час виконання свого військового обов’язку за межами України, – наголосив під час вшанування головний лісничий підприємства Валентин Сурай.

Від імені всього трудового колективу він побажав воїнам-афганцям та їхнім родинам добра і щастя, мирного неба, достатку, міцного здоров’я, довгих років життя!   

 

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства