Вшанували захисників Вітчизни!

В історії нашої Батьківщини є багато подій і дат, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі. 14 жовтня – одна з таких дат. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, а також й державне свято – День захисника України.

Так, вже традиційно у державному підприємстві «Добрянське лісове господарство» відбулися урочисті заходи вшанування учасників бойових дій, які самовіддано захищали незалежність і територіальну цілісність держави на Сході України. В актовій залі лісгоспу зібралося дванадцять лісівників-АТОвців.

Серед них, мужніх захисників України: помічник лісничого Олег Самозвон, майстри лісу В’ячеслав Аношенко та Сергій Петриченко, стропальники Іван Вежичанін і Олександр Щербина, верстатники Юрій Кулик, Олександр Чучвага, Володимир Кривошей, навальники-штабелювальники Сергій Отрошко, Юрій Ржанський, заточувальник інструменту Сергій Павлецов, електрик Іван Радченко.

Заслужений працівник лісового господарства України, багаторічний директор підприємства Іван Горохівський, вітаючи зі святом захисників, зазначив: «День захисника Вітчизни підштовхує до розуміння головного: справжні герої – серед нас! І ніхто, окрім нас, не захистить свою землю, свою державу, свої святині, свою родину! Всі ми: від солдата до селянина, від державного посадовця до вчителя, від лікаря до робітника – стоїмо на захисті України, своєю працею втілюємо в життя мрію багатьох поколінь про сильну, незалежну, розвинену державу». Іван Олексійович подякував захисникам за мужність, звитягу та самовіддану працю в ім’я миру та майбутнього і вручив грошові премії лісівникам-атовцям.

Усім присутнім він побажав мирного неба над українською землею, добробуту й родинної злагоди, віри в щасливе майбутнє Української держави.

 

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства