ЯК ПРОФСПІЛКИ ЛІСІВНИКІВ У ПРИЛУКАХ ЗВІТУВАЛИ

11 березня 2019 року в ДП «Прилуцьке лісове господарство» пройшла звітна профспілкова конференція за 2018 рік, на якій розглядалися питання виконання двосторонніх зобов’язань по колективному договору між адміністрацією підприємства та профспілкою, зміни та доповнення до колективного договору, звіт про використання коштів профкомом, кошторис профспілки на 2019 рік.

На зібранні були присутні 32 делегати від підприємства та почесна гостя – голова Чернігівської обласної організації профспілки працівників лісового господарства України Наталія Миколаївна Кудласевич.

Протягом конференції заслухали доповідь директора підприємства Андрія Анатолійовича Данька щодо діяльності підприємства, співдоповідь голови профспілкового комітету Олександра Юрійовича Болобана про діяльність профспілки, виступи лісничого Ічнянського лісництва Андрія Володимировича Лисенка та начальника Ічнянського нижнього складу Ігоря Борисовича Соделя. Не залишилися осторонь делегати з інших підрозділів, які висловлювали зауваження і пропозиції щодо роботи підприємства, профспілки і положень колдоговору.

Наприкінці слово було надане Наталії Миколаївні Кудласевич, яка ознайомила присутніх з виконанням зобов’язань по колективному договору в підприємствах лісової галузі Чернігівської області, планами очолюваної організації на 2019 рік, станом справ у лісовій галузі.

Завершальне слово було за директором підприємства. Андрій Анатолійович подякував трудовому колективу за результативну роботу, а також підвів підсумки трудового суперництва серед підрозділів лісгоспу. Перше місце зайняв колектив Кам’янського лісництва, друге – колектив Ічнянського лісництва, третє – за Жадьківським лісництвом. Також були визначені кращі працівники за професіями. Переможці трудового суперництва було відзначені Почесними грамотами адміністрації та профспілки лісгоспу, а також грошовими преміями.

Невимушена атмосфера дозволила перетворити захід на обговорення проблем, досягнень та планів на майбутнє однодумцями, що важливо в наш буремний вік змін та реформ, а двосторонні зобов’язання по колдоговору були визнані виконаними.

 

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Липень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства