Єдиний в Україні

Дитячий садочок «Сонечко» в Добрянці – єдиний дошкільний освітній заклад, який перебуває на утриманні Державного агентства лісових ресурсів. У минулому році там закінчили капітальний ремонт і переснащення. На відповідні цілі бюджету лісогосподарського підприємства виділили 600 тисяч гривень. Добрянські лісівники не зраджують традиції. Цього року, як зазвичай, вони вітали маленьких випускників, які залишають стіни рідного дитсадка для того, щоб продовжити навчання у школі.

 

У дитсадку «Сонечко» – справжнє свято! На випускний старшої групи прийшли не лише батьки малюків, але і опікуни закладу – лісівники. Добрянський дошкільний навчальний заклад – єдиний в Україні, який перебуває на утриманні лісогосподарського підприємства. Збудували його більш, ніж пів століття тому, тож ремонт дитсадка був питанням часу. У минулому році добрянські лісівники профінансували капітальний ремонт і переоснащення дошкільного закладу.

За словами директора ДП «Добрянське лісове господарство» Івана Горохівського, на відповідні цілі з бюджету підприємства виділили майже 600 тисяч гривень. Тепер дитсадок виглядає більше, ніж сучасно, адже лісівники подбали не лише про внутрішнє оздоблення, а й про зовнішній інтер’єр та ландшафтний дизайн. Щоранку маленьких добрянців зустрічають казкові скульптури, вирізьблені майстрами з дерева.

Піклуються про виховання підростаючих поліщуків завідуючий закладу Максим Сердюк, помічники вихователів Любові Глущенко та Тетяна Матюпатенко, музичний керівник Інга Щербакова та кухар Світлана Харина.

За інформацією ДП «Добрянське лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства