Юрію Борисовичу Пономаренку – 40!

Сорок літ, сорок весен, сорок осеней і зим – мов тугі зерна в колоску його життя. І майже половину життєвого шляху минуло під розлогими дібровами, під стрункими березами і, наче з міді кованими, високими соснами рідних лісів.

Спочатку в богуславських лісах на Київщині, а потому – в лісовому безмежжі Сіверського краю на Чернігівщині. Саме тут мужнів і гартувався як висококласний фахівець лісівничої справи, як організатор і керівник однієї з провідних галузей економіки області.

Після завершення навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування за спеціальністю «лісове господарство» почав нелегку стезю в Медвинському лісництві Богуславського держлісгоспу об’єднання «Київліс», а вже з 2001 року – в об’єднанні «Чернігівліс»: провідний інженер лісокористування, начальник відділу лісового господарства, головний лісничий обласного управління лісового та мисливського господарства, перший заступник начальника облуправління.

Славні віхи Вашого, Юрію Борисовичу, професійного зростання і організаторського загартування доповнюють високі моральні якості чуйної і душевної людини, котра користується заслуженим авторитетом майже трьохтисячного трудового колективу чернігівських лісівників, провідних спеціалістів лісівничої галузі України.

Винятково працелюбний і дисциплінований, комунікабельний і глибоко компетентний фахівець, Ви завжди знаходите час, щоб допомогти порадою, підтримкою молодим спеціалістам і колегам.

За це – шана і визнання. Ваша праця відзначена подяками, Почесною грамотою Держлісагентства, нагрудними знаками «За бездоганну службу в державній лісовій охороні України 10 років» та «Відмінник лісового господарства».

Шановний Юрію Борисовичу!

У травневий сонячний день Вашого народження весь колектив Чернігівського ОУЛМГ палко і сердечно вітає Вас із сорокарічним ювілеєм та щиро бажає доброго здоров’я на багато щасливих літ, а з ними – і нев’янучої енергії та наснаги на нелегкій лісовій ниві!

Хай врожаїться вона від Ваших праведних трудів, турботливого серця і таланту молодими та дужими лісами, які і через століття будуть для Придесення окрасою, а для прийдешніх поколінь – гордістю за рідну землю!

Добра Вам і щастя, дорогий Юрію Борисовичу, мирного неба над нашою Україною і рідними нам лісами, злагоди в родині, щастя в дітях і в звершеннях всіх сподівань та надій на майбутнє!

З роси і води Вам на довгі літа!

Чернігівські лісівники

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства