Ювілей видатного лісівника України

21 червня лісівники, колеги та друзі, з усіх областей нашої держави та зарубіжжя сердечно вітають з ювілеєм видатного лісівника України. Нині виповнилося 65 років Петру Івановичу Лакиді, Заслуженому діячу науки і техніки України, відміннику освіти України і відміннику лісового господарства України, доктору сільськогосподарських наук, професору, директору навчально-наукового інституту лісового і садово- паркового господарства Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Добрий, хороший слід залишив Петро Іванович і на Придесенні, зокрема в Добрянському держлісгоспі, а саме – в Олександрівському лісництві.

Після закінчення Української сільськогосподарської академії у далекому 1975 році Петро Лакида був призначений на посаду помічника лісничого у Олександрівське лісництво Добрянського держлісгоспу. Тут молодий фахівець пройшов своє професійне загартування, створюючи нові ліси Сіверського краю.

Сьогодні ім’я Петра Івановича Лакиди знане й шановане в лісовій галузі держави. За 35 років наукової і педагогічної діяльності він підготував когорту справжніх фахівців, які дбають про зелені масиви в усіх куточках України. І нині в колективі чернігівських лісівників працює немало учнів Петра Івановича, які висловлюють своєму вчителю щиру подяку за світло знань. Пам’ятають його і придеснянські ліси…

Шановний Петре Івановичу! Наша лісівнича громада Чернігівщини від усієї душі тепло вітає Вас, дорогий Учителю і Наставнику! Ви –  справжній Професіонал, мудра та шляхетна Людина, яскрава Особистість! Ваше велике, подвижницьке життя – приклад для усіх нас. Щиро пишаємося Вами. Зичимо здоров’я, довголіття, любові, добра, радості, щастя, усіх гараздів!

Лісівники Чернігівщини

 

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Жовтень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства