З Днем Державного прапора та 30-ю річницею Незалежності України!

Дорогі лісівники Чернігівщини, шановні земляки!

Щиро вітаю вас із національним святом нашої державності – Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

24 серпня була проголошена Незалежність України. З цього дня ми почали будувати нову українську державу, засновану на принципах демократії та партнерства. Цей день символізує міць і велич України, національне єднання і спільну відповідальність за сьогодення і майбутнє нашої Батьківщини.

Сьогодні наша країна святкує свій 30-й День Народження в нелегкі часи. Наші мужні воїни захищають рідну землю на Сході. І ми як громадяни України пишаємося ними. Ми знаємо, що зберегти незалежність коштує сьогодні великих зусиль, але ми переконані, що переможемо.

Історично склалося, що напередодні Дня Незалежності ми відзначаємо День Державного Прапора України. Благородні кольори неба і пшениці символізують небесну блакить та працелюбність українців. А державний стяг став для нашої нації символічним оберегом, який наповнює серце почуттям патріотизму, любові до Батьківщини та гордістю за свій народ.

Дорогі колеги! Бажаю вам терпіння, успіху в досягненні поставлених цілей. Нехай вас завжди оточують затишок і щастя, взаєморозуміння, благополуччя і злагода. Хай прагнення до кращого майбутнього надихає вас на нові звершення і на нові добрі починання.

Зі святом вас!

Сергій Аніщенко, начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства