З Днем Конституції!

Шановні колеги!

Вітаю Вас із Державним святом – Днем Конституції України!

Двадцять два роки тому 28 червня закарбувалося в новітній історії України як День великого загальнонаціонального консенсусу та верховенства національних інтересів. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України, стала реальною та дієвою основою розбудови нашої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняттям Конституції України було закріплено шлях незалежного розвитку нашої держави. Тим самим Україна підтвердила своє прагнення розвиватися в демократичному, правовому руслі, укріплювати свій міжнародний авторитет та створити відкрите громадянське суспільство.

За роки, що минули з дня ухвалення Конституції, країна пережила кризи та підйоми, втрати й здобутки, а головний Закон – серйозні випробування на міцність. Демократичний розвиток ніколи не був легким, тож наберімося терпіння та віри у те, що наступні покоління українців будуть жити у зовсім іншій країні, яку з гордістю можна буди назвати конституційно розвиненою та правовою європейською державою.

У цей святковий день бажаю усім міцного здоров’я, наснаги, невичерпної енергії, оптимізму, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень в ім’я процвітання України! Нехай злагода, мир та добро панують у серцях кожного із нас, а у душі міцніє почуття гордості за нашу Батьківщину!

Олександр Демченко,

начальник Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства