З Днем Української Державності, дорогі колеги і земляки!

Згідно з Указом Президента України 28 липня вперше відзначаємо День Української Державності.

У Зверненні Президента України  йдеться про те, що цей день має стати щорічним державним святом. Він утверджуватиме міцний зв’язок багатьох поколінь нашого народу.

До Дня Української Державності не випадково обрано дату  Хрещення Русі. Щоб іще раз переконливо вказати на глибоке коріння нашої державності, давні традиції державотворення, утвердження зв’язку багатьох поколінь нашого народу.

Президент, зокрема, наголосив, що у час такої жорстокої війни маємо багато прикладів надзвичайної хоробрості  мужніх захисників нашої Батьківщини.

Серед них і лісівники – кожний сьомий нині зі зброєю в руках захищає незалежність, територіальну цілісність, європейський вибір України.

Лісівники Чернігівщини і в трагічні дні війни успішно нарощують темпи виробництва, переробки деревини, розвитку мисливства, активно реалізовують програму Президента «Зелена країна», значно підвищуючи рівень лісистості нашого краю. Незважаючи на підступність  агресора, його криваві сліди і пожежі в поліських лісах. Бо твердо переконані: український ліс витримає навалу агресора і таки стане зеленим скарбом для майбутніх поколінь, надійним захисником екологічної системи планети з її кліматичними викликами.

Твердо віримо в нездоланність Збройних Сил України і нашу спільну Перемогу! Отож щиро бажаю: нехай якнайшвидше наші мужні воїни повернуться до своїх родин, до звичної праці. А над вільною, незалежною, європейською Україною засяє сонце миру, яке зігріватиме і хлібне колосся, і людські серця, і зелені шати лісів Сіверського краю!

Слава Україні! Героям слава!

Сергій Аніщенко,

начальник Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства