З НОВИМ РОКОМ І РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ!

Шановні працівники і ветерани лісового

господарства Чернігівщини, юні помічники –

вихованці учнівських лісництв та їхні наставники!

Ось і постають на порозі Сіверського краю та його лісів найсвітліші свята – Новий 2022-й рік і Різдво Христове.

Сердечно вітаю вас, дорогі однодумці і побратими, з цими святами! Бажаю кожному доброго здоров’я, невтомності в праці, нев’янучого натхнення в творчих пошуках задля підвищення рівня ефективності лісогосподарювання, а також злагоди в родинах і мирного неба над рідною Україною!

Прожитий лісівниками Придесення рік був нелегким та сповненим глибокого життєстверджуючого змісту в їхній діяльності з реалізації програми Президента України «Зелена країна» і реформування галузі. Щиро дякую колегам, котрі усвідомили значущість енергійних кроків з підвищення рівня лісистості краю за рахунок захисту самосійних лісів, заліснення земель, непридатних для сільгоспвиробництва і переданих територіальними громадами під опіку обласного управління лісового та мисливського господарства. Вдячний за це і активістам, депутатам органів місцевого самоврядування, всім, хто довірив нам, лісівникам, продовжувати добру справу на землі – садити  на ній і вирощувати нові ліси.

Відрадно також і те, що переважна більшість колег-лісівників, особливо з числа лісничих лісгоспів, зрозуміли до глибини душі, що їхнє робоче місце під час реформування галузі і реалізації програми Президента України – не офіс і не кабінет, а наш рідний ліс з його гострими, ще не вирішеними проблемами, успішне подолання яких забезпечить українським лісам і зокрема зеленому скарбу Полісся примноження і щасливе  майбутнє!

Рік, що минає, ознаменований тридцятиріччям незалежності України і сторіччям з часу утворення державного управління лісовою галуззю області. Це покладало на лісівників Чернігівщини високу відповідальність не лише за прогресивне лісогосподарювання, а й  за вчасне наповнення бюджетів усіх рівнів, в тому числі і Державного бюджету, вагомими відрахуваннями від лісогосподарської діяльності, лісопереробки і мисливського господарства. Такі відрахування, особливо для територіальних громад, безумовно, будуть збережені і навіть збільшені.

Дорогі працівники лісової галузі Придесення! Від імені керівництва обласного управління уклінно дякую тим лісівникам, котрі брали участь у бойових діях на Сході України, родинам мужніх воїнів, котрі сьогодні виконують священний обов’язок захисників Вітчизни. Запевняю, що працівники лісівничої галузі і надалі надаватимуть вагому допомогу Збройним силам України, щоб гартувалася і зміцнювалася їхня обороноздатність із захисту суверенності і цілісності рідної держави, мирної праці її громадян.

Шановні земляки!

Від щирого серця палко вітаю вас з Новим, 2022-им роком, 

Різдвом Христовим і всіма зимовими святами!

Добра, щастя і радості всім нам,

нашим родинам, друзям близьким і далеким,  усім добрим людям!

Сергій АНІЩЕНКО,

начальник Чернігівського ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства