Здоров’ю лісу – належну увагу

Здоровий ліс – щедрий ліс. Ця аксіома високоефективного лісогосподарювання дістала своє чергове підтвердження на семінарі «Лісопатологічна ситуація в зоні діяльності Чернігівського ОУЛМГ», який відбувся в актовій залі управління 4 квітня цього року з ініціативи Державного спеціалізованого лісозахисного підприємства «Київлісозахист» за участі головних лісничих та інженерів з охорони та захисту лісу держлісгоспів області.

Відкрив семінарські заняття перший заступник начальника, головний лісничий Чернігівського ОУЛМГ Юрій Пономаренко.

Стратегічні завдання вчених ДСЛП «Київлісозахист» у питаннях лісозахисту, організації прогнозування та ефективного проведення заходів боротьби зі шкідниками та хворобами лісу на найближчі роки оприлюднив перед учасниками семінару директор ДСЛП «Київлісозахист» Сергій Солоха.

Детальну і всебічну презентацію теми семінару (додається) зробила головний лісопатолог ДСЛП «Київлісозахист» Галина Заболотня. Вона, зокрема, зосередила увагу учасників семінару на загальній лісопатологічній ситуації в зоні діяльності Чернігівського ОУЛМГ в розрізі державних підприємств лісового господарства (площі осередків шкідників та хвороб лісу) з прогнозом на 2017 рік, представила облік осередків шкідників та хвороб лісу з аналізом динаміки за період з 2012 по 2017 роки, довела до відома учасників семінарських занять перелік необхідної документації з лісозахисту, строки її складання та подання, а також проінформувала про те, як правильно проводити інвентаризацію осередків шкідників і хвороб лісу та складати санітарні огляди.

Головний лісопатолог ДСЛП «Київлісозахист» не обминула увагою і підготовку та подання переліків  заходів з поліпшення санітарного стану лісів для безумовного дотримання Санітарних правил в лісах України і відповіла на численні запитання учасників семінару.

На завершення навчання перший заступник начальника, головний лісничий Чернігівського ОУЛМГ Юрій Пономаренко від імені учасників семінару подякував ученим державного спеціалізованого лісозахисного підприємства за корисне, продуктивне і компетентне навчання лісівників Чернігівщини.

Микола Тищенко,

Чернігівське ОУЛМГ

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства