ЖИТТЯ І ЗДОРОВ’Я – НАЙВАЖЛИВІШЕ, ЩО МАЄ КОЖНА ЛЮДИНА

З метою привернення уваги суспільства, органів державної  влади, суб’єктів господарювання, громадських організацій до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням, вшанування пам’яті осіб, які загинули на виробництві ми щорічно 28 квітня відзначаємо День охорони праці.

В зв’язку з цим на підприємстві склали план заходів з нагоди проведення Тижня охорони праці, який проходив з 19 по 28 квітня під девізом «Передбачити, готуватися  та реагувати на кризи – ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІСТЬ СИСТЕМИ БЗР». План заходів розрахований на профілактику і пом’якшення наслідків поширення COVID-19 на робочому місці, організацію та проведення обстежень і цільових перевірок промислової безпеки в підрозділах, оформлення куточків, стендів присвячених Дню охорони праці, організація та проведення оглядів, конкурсів з охорони праці та культури виробництва (кращий працівник, кращий структурний підрозділ, кращий лісовий обхід).

У цей день на підприємстві відбулося засідання щодо дотримання вимог безпеки праці на виробництві та підведення підсумків проведення Тижня охорони праці.

Рішенням організаційного комітету було визначено переможцем серед структурних підрозділів Кам’янське лісництво, кращими за професією визначено водія автотранспортного засобу Ічнянського нижнього складу Клименка О.М., верстатника деревообробних верстатів Охріменка В.М., тракториста-машиніста лісогосподарського виробництва Віру М.В., кранівника Чечоту А.М., стропальника Плоского І.П.

«Збереження життя працівників і забезпечення безпечних та здорових умов праці на робочих місцях – це основне завдання, яке на сьогодні стоїть не тільки перед роботодавцем, а перед кожним працівником», – наголосив інженер з охорони праці Балабуха Олег Анатолійович.

За інформацією ДП «Прилуцьке лісове господарство»

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Березень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства