Життєва доля, лісом повінчана

Шановний Леоніде Олексійовичу!

Лісівники Чернігівщини шанують Вас як ветерана лісової галузі Сіверського краю і ювіляра, котрий 26 червня відзначив своє сімдесятиліття.

Знаємо Вас і як фахівця високого гарту, талановитого організатора лісової справи протягом багатьох років, мудрого наставника молодих спеціалістів, чуйну, добру людину.

Багатьом також відомо, що в свій час Вам пропонували  високу посаду головного еколога країни, від якої Ви відмовилися, щоб повінчати життєву долю виключно з лісом.

Після сільськогосподарської академії працювали у Чорнобильському лісгоспі Київської області. Отож довелося пережити і аварію на Чорнобильській АЕС та  пов’язану з нею надлюдську напругу в боротьбі з ліквідацією наслідків лиха. Вистояли. Як мужня, віддана лісовій справі людина, 15 років сумлінно трудилися головним інженером Холминського лісгоспу, лісничим Рубізького лісництва, що в Городнянському районі. Згодом,  будучи  родом з села  Вороб’ївки Новгород-Сіверського району, охоче перейшли на посаду заступника директора Новгород-Сіверського лісгоспу.

Знаємо Вас як і турботливого батька, доброго дідуся, дбайливого господаря. Виростили трьох синів, дочекалися онуків, збудували не один дім,  доглянули не один сад.

Відрадно, що й син Максим пішов Вашим професійним шляхом  —  працює головним лісничим Макарівського лісгоспу Київського ОУЛМГ, науковець.

Шановний Леоніде Олексійовичу, колеги та друзі щиро вітають Вас з 70-річчям, сердечно зичать доброго здоров’я, наснаги в справах і повноколосого довголіття!

Хай у Вашій життєвій долі, лісом повінчаній, збувається все задумане!

 

Лісівники Чернігівщини

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства