Зі святом тебе, лісівнича родино!

Шановні працівники і ветерани лісової галузі Сіверського краю!
Юні друзі-помічники з учнівських лісництв!

Золота і щедра осінь крокує Придесенням. І якраз в оцю благодатну вересневу пору приходить до всіх нас наше професійне свято – День працівника лісу. Воно об’єднує людей, відданих на все життя рідним лісам та обраній професії..

У згуртованому тритисячному колективі лісівників Чернігівщини сьогодні немало досвідчених і молодих фахівців, котрі трудяться на лісовій ниві за покликом серця, оберігаючи і примножуючи лісові багатства отчого краю.

Справжньому зеленому скарбу чернігівського Полісся завжди, а нині особливо, потрібен дбайливий і сумлінний господар, котрий вкладає всю душу в успішне лісогосподарювання, постійно дбаючи про дужу силу майбутніх лісів. І ви, колеги-професіонали, наполегливою працею у складних нинішніх умовах примножуєте зелений скарб Придесення, самовіддано захищаєте лісові угіддя від природних стихій, хвороб і браконьєрів.

Вже вдванадцяте нинішнього року успішно відбувалася і Всеукраїнська акція учнівських лісництв «Майбутнє лісу – в твоїх руках», під час якої висаджено кілька мільйонів саджанців молодих деревець, висіяні зерна любові й поваги в рідну землю руками вихованців багатьох навчальних закладів області і членів учнівських лісництв.

Серйозним екзаменом на професіоналізм та витривалість стало для нас, шановні колеги, нинішнє літо з його небувалою спекою. Лісівники цілодобово були на варті, мужньо протистояли виникненню пожеж у лісових володіннях.

Ви гідно вистояли і у випробуваннях, викликаних фінансово-економічною кризою і непродуманими різного роду новаціями, які збурювали наші трудові колективи. Та незважаючи на всі труднощі, наполегливо шукаєте й неодмінно знаходите ефективні засоби протидії нелегкій ситуації, шляхи виходу з неї. Чітке бачення перспектив свого розвитку демонструє більшість держлісгоспів області.

Щиро дякую вам за зроблене, дорогі колеги!

Від вашого імені висловлюю також сердечну подяку тим лісівникам, хто брав безпосередню участь в антитерористичній операції на Сході України, волонтерам і трудовим колективам лісівників, які постійно надають всебічну допомогу підрозділам Збройних Сил України.

Ми завжди пам’ятатимемо і тих земляків, які віддали своє життя за незалежність і територіальну цілісність держави. Їхні імена завжди звучатимуть у життєстверджуючому гомоні рідних лісів, які ми плекатимемо для прийдешніх поколінь і мирного неба над ними.

Дорогі колеги! Бажаю кожному з вас благополуччя і добробуту, здоров’я та родинного щастя, віри в краще майбутнє нашої галузі.

Зі святом тебе, лісівнича родино!

Олександр ДЕМЧЕНКО,
начальник Чернігівського обласного управління лісового
та мисливського господарства

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Lisy

Мапа

Погода у Чернігові
Календар
Квітень 2024
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
© 2024 Північне міжрегіональне управління лісового та мисливського господарства